Startpagina Logo's Tekeningen Boeken Website Banners Slideshow Videofilm Contact Links & Tips Huisstijl

© R-design4u

Startpagina

Bedrijfsfilm online U heeft vast al een website voor uw bedrijf. Dan kunt u eigenlijk al niet meer zonder een boeiende bedrijfsvideo. Een korte, krachtige bedrijfsfilm wordt extra op prijs gesteld door de online bezoekers. Zij die veelal voor een eerste impressie van uw bedrijf geen tijd nemen of zin hebben om (uitgebreide) teksten te lezen. Maak het uw bezoekers gemakkelijk en schotel een bijzondere bedrijfsvideo voor. Zij zullen verbaasd staan wat u te bieden heeft.

Uw voordeel

Hogere score in Google

Beter gevonden in YouTube

Eigen reportages

Goede prijzen

De meerwaarde van video is uniek. Elke video dient een ander doel. Toch komt het bij een film vaak neer op het genereren van leads - potentiële klanten en dus verkoop!

een video op web en social media


Goed gevonden worden

Google is zoekmachine nummer 1, gevolgd door YouTube.

Om uw bedrijf of organisatie aan een breed publiek te presenteren is een overzichtelijke en goed vindbare website een must.


Maar hoe geeft u daar nou in korte tijd een compleet beeld van uw bedrijf? Foto’s en tekst liggen voor de hand, maar vergeet ook de bedrijfsfilm niet!

Google en Youtube, de beste zoekmachines Social media

Indien men naar u zoekt worden de resultaten van website én filmpje afzonderlijk in de resultaten getoond. Dit in tegenstelling tot alleen maar tekst en plaatjes!Met een film op uw website of social media bereikt u vele, misschien toekomstige klanten.

Video promo Jutterstuin

Video-reportages

Publicaties