Startpagina Logo's Tekeningen Boeken Website Banners Slideshow Videofilm Contact Links & Tips Huisstijl

© R-design4u

Startpagina

Wie ben ik?


Mijn naam is Rob Berkemeier en ben na mijn diensttijd (Kon. Marine) mijn carrière begonnen in de metaalsector.

Ik tekende produkten (toentertijd nog met de hand) in perspectief t.b.v. reklamedoeleinden. Daar had ik veel contacten met diverse drukkerijen en kwam weer in mijn ‘oude’ vakgebied terecht: Hét Grafische!


Inmiddels met ruim 25 jaar ervaring een eigen bedrijf gestart in grafische vormgeving, daar waar mijn passie ligt! Het gezegde: “iedereen kan een potlood vasthouden, maar ben je daarmee een tekenaar?” is voor mij zeker niet van toepassing en ik mag met trots zeggen dat ik het vak beheers, al leer ik elke dag weer bij! Het fijne aan dit vak zijn de tevreden klanten die met mooier werk de deur uit gaan, dan zij in de eerste instantie hadden bedacht.


Ik hoop met u kennis te maken en ga er van uit dat u dan ook bij die tevreden klanten zult horen!

Uw probleem is mijn uitdaging!   

Groet, Rob

K.v.K. Alkmaar nr. 56981740

JWR-band  Hééél errug bedankt voor alle inspanningen en bijdragen aan onze prachtige website, promotiemateriaal en ideeën. More  Hierbij willen we je nogmaals heel hartelijk bedanken voor alle support die je gegeven hebt en geeft om onze website www.more-castricum.nl tot een succes te maken. Wilt u ook een reaktie/ compliment plaatsen? Stuur een mail BeatSpark  ... maar nog steeds heel erg bedankt Rob, ben nog steeds super tevreden kijk graag stiekem de hele dag naar de site. Projekten Rob is een goeie gozer. Voor website- of logo-ontwerp weet hij vrijwel meteen wat hij voor je kan betekenen. Service wordt met een hoofdletter geschreven. Mail